Sektionschef Infra/SamhällHenrik Hördin

0730-69 80 60
Visa e-post

Kommun

Att främja kostnadseffektivitet

Teodoliten har under många år lyckats rekrytera och utveckla stor kunskap inom plan- och bygglagen. Vi har också byggt upp en djup förståelse kring de behov en kommun kräver för att ha de bästa underlagen för sina beslut.

Vi gör det tillsammans

Vi finns även som ett stöd för ansvarig handläggare på kommunen. Vår vardag kretsar kring mättekniska tjänster och vi analyserar både små och storskaliga mönster och trender runt om i byggbranschen. Därför kan vi erbjuda en konstandseffektiv teknik som skräddarsys efter ert projekt.


Några av våra kommunuppdrag har exempelvis inneburit att med hjälp av UAS (Unmanned Aircraft System), eller så kallad drönare, skapa mervärde genom kostnadseffektiva och tidsbesparande arbetsprocesser.


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss eller våra kommun-referenser för att få reda på mer om våra tidigare uppdrag och vad våra uppdragsgivare tycker om våra tjänster. Vår ambition och vårt självklara mål är att hjälpa er att bidra till den bästa samhällsservicen som ni ansvarar för i er kommun.

Vårt team är här för att hjälpa er

Det spelar ingen roll vart ni befinner er i Norden, vi hjälper er att utforska nya inspirationskällor och identifierar möjligheter som leder till tillväxt. Vi som arbetar på Teodoliten är här för att hjälpa er.

Relaterade Projekt

Topp

Kontakta oss

Har du ett projekt du skulle vilja diskutera? Vi utför uppdrag i hela Sverige.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Givetvis är du även varmt välkommen att ringa oss direkt.
Du når oss på telefon 0340-62 16 00.