Hos oss på Teodoliten finns det plats för både de mest seniora inom branschen, men även den mer juniora personen som är ivrig att få lära sig och utvecklas inom branschen för mätteknik. Vi lägger stor vikt i att du som person är professionell, ansvarsfull och pålitlig. Flexibilitet och lösningsorienterad är några andra kvaliteter som vi också värderar högt.

Eftersom vi verkar i en bransch reglerad av lagar och direktiv, är det här kravbilden som våra kunder har på oss. Vi är kundens högra hand när det kommer till mätteknik. Med hjälp av vår erfarenhet och kompetens ska vi underlätta deras arbete så de kan utföra sina projekt på utsatt tid, med hög standard samt minimera riskerna för att något blir fel på resans gång.
Vårt mål är att bli bäst på det vi gör. Genom våra mätningar vill vi skapa trygghet och hållbarhet för våra kunder. Detta uppnås genom att ständigt ha en öppen dialog, planera noggrant samt ha god framförhållning i våra kunders projekt. Med hjälp av vårt starka team med både bredd och specialkompetens, uppnår vi detta.

En karriär hos oss innebär mer än att bara ha ett jobb att gå till. Vi värnar även om att våra anställda ska må bra, både ekonomiskt och personligt. Genom våra goda anställningsvillkor underlättar vi våra anställdas liv, idag, imorgon och i framtiden. Därför erbjuder vid dig som anställd bland annat:

  • privat sjukvårdsförsäkring
  • pensionsrådgivning
  • friskvårdsbidrag
  • förmånsportal Benify
Utöver detta får du även möjlighet att välja förmånsbil, för att underlätta din vardag hos Teodoliten, då arbetet kräver att du jobbar både på kontor och ute i fält. Vi gör dessutom alltid vårt jobb med ett leende på läpparna, vilket inte gör saken sämre. Teodoliten mäter trevligast, brukar vi säga, och det är lite av ett ledord för oss. Självklart blir det som trevligast när vi utför arbetet korrekt, på utsatt tid och med hög kvalité.

Kontakta oss för att bli en del av vårt lag!

Det spelar ingen roll vart ni befinner er i Norden, vi hjälper er att utforska nya inspirationskällor och identifierar möjligheter som leder till tillväxt. Vi som arbetar på Teodoliten är här för att hjälpa er.

Besök våra kontor

Lorem ipsum

This is a header. Lorem ipsum dolor amet, euimod tincidunt adipiscing elit, sed diam nonummy nibh consectetuerut laoreet dolore magna volutpat.

Topp